Waarom is het belangrijk ?

Bier is een natuurlijk gefermenteerde drank die, mits met mate genoten, deel kan uitmaken van een evenwichtige levensstijl. Maar er zijn duidelijke gezondheids- en gedragsrisico’s wanneer alcohol niet op verantwoorde wijze wordt geconsumeerd. Voor sommige mensen en bij sommige gelegenheden is het beter om helemaal niet te drinken.

Stivasur

We zetten ons in voor verantwoorde consumptie door de consument bewust te maken alcohol met mate te consumeren. Alcoholmisbruik is een complexe maatschappelijke kwestie en er is geen eenduidige oplossing. Wij zeggen niet alleen  dat wij dit doen maar wij zijn ook nauw betrokken in de Stichting voor Verantwoord Alcohol gebruik Suriname , en dragen bij om de bewustwording hiervan te vergroten middels bewustwordingscampagnes.

3 icoontjes

Onder verantwoord alcohol gebruik wordt verstaan drinken met mate op het juiste tijdstip, op de juiste plek en om de juiste redenen.
Om dit concreter te maken wordt onder verantwoord alcohol gebruik verstaan:

  • Geen alcohol voor alle personen die jonger zijn dan 18 jaar
  • Geen gebruik van alcohol bij deelname aan het verkeer
  • Geen alcohol consumptie door hen die in verwachting zijn

Parbo Radler® 0.0%

Wereldwijd is de trend ingezet waarbij producenten het ‘Low and No Alcohol’ segment in de biercategorie betreden en Surinaamse Brouwerij blijft ook hier niet stilzitten. Er zijn duidelijke gezondheids- en gedragsrisico’s wanneer alcohol niet op verantwoorde wijze wordt geconsumeerd en omdat de mens steeds bewuster gaat leven willen zij ook beter geïnformeerd zijn over de gevolgen van hun levensstijl, voeding en gedrag. De wereld verandert; gezondheid, welzijn en gematigde consumptie worden steeds belangrijker in ons leven en deze trends stimuleren de groei van het ‘Low and No Alcohol’ segment.

Daarom hebben wij toegevoegd aan ons portfolio, PARBO Radler® 0.0%. 0.0% betekend dat het product geen Alcohol bevat en is daarom geschikt om er elk moment van de dag van te kunnen genieten bijvoorbeeld op het werk, tijdens de lunch, onderweg, na het sporten of gewoon lekker thuis op de bank.

PARBO Radler® 0.0% is uitermate geschikt voor die momenten in het leven wanneer je trek hebt in een Lekker biertje maar geen zin hebt om alcohol te drinken.
PARBO Radler® 0.0% is een verfrissende drank die heel goed past is in een gebalanceerde levensstijl waarin verantwoorde consumptie wordt aangemoedigd.
PARBO Radler® 0.0% stelt ons nu ook in staat de consumenten een volwassen alternatief aan te bieden om vaker te kunnen variëren in het moment waarop zij wel of niet genieten van alcoholisch bier.

Alcohol en Verkeer gaan nooit samen

Dagelijks genieten er vele consumenten van onze producten. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de maatschappij te informeren over verantwoord alcohol gebruik en de noodzaak van gematigde consumptie. Onder verantwoord alcohol gebruik wordt verstaan drinken met mate op het juiste tijdstip, op de juiste plek en om de juiste redenen.

Alcoholmisbruik komt nog steeds te vaak voor in het bijzonder alcohol misbruik in het verkeer. Door middel van onze awareness campagnes zullen wij er alles aan blijven doen om positieve veranderingen in houdingen en gedrag ten opzichte van drinken en rijden te stimuleren. Ons doel is om altijd verantwoorde consumptie te bevorderen en gematigde consumptie te promoten.

Waterbreaks

Tijdens onze grote evenementen zoals Parbo Night of Heineken UCL lassen wij Waterbreaks in.

Wat zijn Waterbreaks?
Een waterbreak is een Pauze waarbij er voor 20 minuten lang geen bier mag worden verkocht. Dit moment leent zich prima om gematigde consumptie te introduceren tijdens het genieten van een avondje uit, met de nadruk op het belang van om in controle te blijven en te genieten van de avond.
In deze pauze wordt er uitsluitend water uitgedeeld of verkocht. Dit doen wij om de consumptie van alcohol te matigen door verplichte pauzes in te lassen. Door af te wisselen met water droog je namelijk niet uit en drink je langzamer.

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: secretariaat@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us

Copyright 2018 Surinaamse Brouwerij NV | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics.

Welkom op onze website.

Er gebeurt veel bij Surinaamse Brouwerij. We willen graag in contact met je zijn, informatie met je uitwisselen en je mening horen. We zijn gecommitteerd om verantwoord te communiceren. Dus voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.