Rumproducent en bierbrouwer maken handreinigingsmiddel

June 17th, 2020

Suriname Alcoholic Beverages (SAB) en de Surinaamse Brouwerij, producenten van de bekende merken Borgoe Rum en Parbo Bier, hebben vanwege de recente drastische toename van ge√Įnfecteerde COVID-19 gevallen de handen ineengeslagen om een alcohol sanitizer te produceren. Door decennia lange kennis en krachten te bundelen zijn de nationale rum producent en bierbrouwer een voor Suriname unieke samenwerking aangegaan om een op alcohol en bier gebaseerde, lokaal geproduceerde, sanitizer te produceren die voldoet aan de hoogste internationale kwaliteitseisen.

 

Wereldwijd is er vanaf de uitbraak van het Corona virus een schrijnend tekort aan alcohol (hand) sanitizers. Diverse alcohol producerende bedrijven hebben hierop ingespeeld door  alcohol sanitizers te produceren.

Wat deze alcohol sanitizer echter zo bijzonder maakt is dat het een volledig Surinaams product is van twee Surinaamse productiebedrijven. Voor zover bekend is het niet eerder voorgekomen dat een rum producent en bierbrouwer een gezamenlijk product hebben vervaardigd. Suriname Alcoholic Beverages N.V. en de Surinaamse Brouwerij leveren met dit nieuw product een bijdrage in de strijd tegen het Corona virus.

 

De alcohol sanitizers zullen worden geschonken aan ziekenhuizen, omdat de nood bij deze instellingen momenteel zeer hoog is.

De eerste partij alcohol sanitizers is geschonken aan het Regionaal Ziekenhuis Wanica en de komende week zijn de andere ziekenhuizen aan de beurt voor een schenking.

Voor deze schenkingen zijn de plastic flacons gedoneerd door een ander Surinaams productiebedrijf, te weten N.V. Consolidated Industries Corporation (CIC).

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us

Copyright 2021 Surinaamse Brouwerij NV | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics.

Welkom op onze website.

Er gebeurt veel bij Surinaamse Brouwerij. We willen graag in contact met je zijn, informatie met je uitwisselen en je mening horen. We zijn gecommitteerd om verantwoord te communiceren. Dus voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.