ONZE WAARDEN

Onze waarden vertegenwoordigen waar wij voor staan als een bedrijfsburger, een zakenpartner en een werkgever. Onze waarden inspireren ons en worden belichaamd door onze medewerkers op elk niveau, elke functie en elk geografisch gebied van ons bedrijf.

Het gaat over wie wij zijn, waar we in geloven en welke waarden ons verbinden. Het legt het DNA van ons bedrijf vast zoals we denken dat het altijd is geweest. WIJ ZIJN HEINEKEN maakt onze bedrijfswaarden duidelijk en expliciet.

Onze jarenlange bedrijfswaarden worden weerspiegeld in We Are HEINEKEN;

  • Wij investeren in menselijke connecties en verbreken barrières, omdat we geloven dat geweldige momenten van gedeelde ervaringen de beste zijn in het leven.
  • Wij zijn geïnspireerd door consumenten om de beste bieren te brouwen en diezelfde passie uit te breiden naar al onze merken, producten en activiteiten.
  • Wij zijn trots op onze familiegeschiedenis en het Nederlandse erfgoed en ontlenen daaraan onze ondernemersgeest die ons naar alle uithoeken van de wereld voert.
  • Wij zijn merkbouwers. Het merk Heineken® definieert en verenigt ons terwijl onze vele lokale, regionale en wereldwijde merken ons portfolio divers en uniek maken.
  • Mensen vormen de kern van ons bedrijf. We zien onze kracht in vertrouwen, diversiteit en vooruitgang.
  • Wij houden ons aan onze waarden: passie voor kwaliteit, plezier in het leven, respect voor mensen en voor de planeet.
  • Wij pleiten altijd voor een verantwoorde consumptie. We zijn toegewijd aan onze gemeenschappen en streven ernaar om consequent de impact die we op de planeet hebben te verbeteren.
  • Wij werken samen met onze klanten en partners om samen te groeien en te winnen met integriteit en eerlijkheid.
  • En wij zijn ervan overtuigd dat we door trouw te blijven aan deze toezeggingen waarde creëren voor onze aandeelhouders.

Wij zijn HEINEKEN.

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us

Copyright 2022 Surinaamse Brouwerij NV | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics.

Welkom op onze website.

Er gebeurt veel bij Surinaamse Brouwerij. We willen graag in contact met je zijn, informatie met je uitwisselen en je mening horen. We zijn gecommitteerd om verantwoord te communiceren. Dus voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.