GEDRAGSCODE

Ons bedrijf streeft ernaar dagelijks zaken te doen met rechtvaardigheid, integriteit en respect voor de wet en onze waarden. Deze belofte is vastgelegd in de Zakelijke gedragscode van HEINEKEN.

De HEINEKEN Gedragscode bevat de basisbeginselen waaraan iedere medewerker zich tijdens zijn dagelijkse werkzaamheden moet houden. Ieder van ons is verantwoordelijk voor de naleving van de Code en moet ervoor zorgen dat de Code een integraal onderdeel vormt van zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Een gedetailleerde beschrijving van wat er van ons wordt verwacht, is te vinden in de bijbehorende policies.

De Code richt zich op ons gedrag. Wij verwachten dat iedere medewerker toegewijd, ondernemend en prestatiegericht is, en respect toont voor onze kernwaarden, de Code en de bijbehorende procedures.

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us

Copyright 2022 Surinaamse Brouwerij NV | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics.

Welkom op onze website.

Er gebeurt veel bij Surinaamse Brouwerij. We willen graag in contact met je zijn, informatie met je uitwisselen en je mening horen. We zijn gecommitteerd om verantwoord te communiceren. Dus voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.