COMPANY PROFILE

Management Team

Reinoud Ottervanger

Managing Director

Fee Stallmann – von Maltzahn

Human Resource Manager

Fayzal Abdoelrazak

Commercial Manager

Zohrina Ramdjan

Finance Manager

Nele van Beneden

Supply Chain Manager

Reinoud Ottervanger

Reinoud is sinds 2007 in dienst van HEINEKEN, waar hij vanuit het commerciële management traineeship verschillende projecten heeft gedaan in onder andere Nederland en Nigeria binnen marketing en sales.
Vervolgens heeft Reinoud verschillende jaren gewerkt binnen trade marketing en marketing binnen Heineken Nederland voor Amstel en Heineken.
Tussen 2016 en 2019 is Reinoud werkzaam geweest in Vietnam in de functie van Marketing Manager Heineken®, Cider, International Brands en Innovation, waar hij een nieuwe smaakvariant op het Heineken merk heeft ontwikkeld en gelanceerd, Heineken Silver, die zeer succesvol presteert.
Ten slotte heeft hij Strongbow gelanceerd als het eerste cidermerk in Vietnam, waardoor het wereldwijd een top 10-markt is geworden.
Reinoud is getrouwd en heeft twee jonge dochters. Zijn passies zijn sport, lezen en reizen en genieten van al het moois dat Suriname te bieden heeft samen met zijn gezin.

Fee Stallmann – von Maltzahn

Sinds maart 2019 Human Resource Manager van de Surinaamse Brouwerij N.V. Trad in 2012 in dienst bij HEINEKEN International en bekleedde daar diverse juridische en HR functies. Werkte voorafgaand aan haar loopbaan bij HEINEKEN als advocate ondernemingsrecht en arbeidsrecht bij Loyens en Loeff N.V. in Amsterdam.

Fayzal Abdoelrazak

Sinds oktober 2014 Sales Manager van Surinaamse Brouwerij N.V. Trad in 2012 in dienst bij de Surinaamse Brouwerij N.V. als Global Information Services Manager. Heeft voorafgaand aan zijn loopbaan bij HEINEKEN als Business Developer diverse projecten gedaan in zowel Nederland als Suriname. Bekleedde diverse management posities bij beursgenoteerde bedrijven in Nederland (USG People, KPN, TPG).

Zohrina Ramdjan

Sinds mei 2008 Finance Manager van Surinaamse Brouwerij N.V. Trad in 2002 in dienst bij de Surinaamse Brouwerij N.V. als Internal Financial Controller. Vervulde voorafgaand aan haar loopbaan bij HEINEKEN de functie van associate auditor bij Ernst & Young Accountants.

Nele van Beneden

Sinds November 2019 de Supply Chain Manager van Surinaamse Brouwerij
N.V. Trad in 2010 in dienst bij HEINEKEN International waar zij verschillende functies bekleedde bij Global Research & Innovation en Global Supply Chain. Sinds 2014 heeft Nele verschillende jaren gewerkt als productiemanager in de lokale HEINEKEN Brouwerijen in Myanmar en Haïti, waar zij onder andere betrokken was bij de bouw en ingebruikname van een nieuwe brouwerij, capaciteitsextensies, het ontwikkelen van competenties van de brouwerijteams en het verbeteren van de productie efficiëntie.

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us

Copyright 2021 Surinaamse Brouwerij NV | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics.

Welkom op onze website.

Er gebeurt veel bij Surinaamse Brouwerij. We willen graag in contact met je zijn, informatie met je uitwisselen en je mening horen. We zijn gecommitteerd om verantwoord te communiceren. Dus voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.