OVER ONS

Wie we zijn

Surinaamse Brouwerij heeft getracht als eerste brouwerij in Suriname een betekenisvolle impact gemaakt in de afgelopen 6o jaar door ook onze bijdrage te leveren aan de ontwikkelingsdoelen van het land. Wij werken actief aan transformatie binnen het bedrijf en hebben een duidelijke strategie ontwikkeld om prestaties blijvend te verbeteren. Een van de manieren waarop we dit willen bereiken, is door middel van bedrijfsontwikkeling in onze uitgebreide waardeketen en onze duurzaamheidstrategie Brouwen aan een Betere Wereld.

Als onderdeel van een van ‘s werelds toonaangevende brouwers, promoten wij het genieten van bier met mate als onderdeel van een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Wij produceren en verkopen onze merken op verantwoorde wijze en werken samen om gerelateerde schade door alcohol misbruik te beperken.

Wij zijn trotse ambassadeurs voor ons bedrijf, gepassioneerd over onze merken en over het met mate genieten ervan. Wij hechten waarde aan passie voor kwaliteit en het creëren van memorabele momenten met inspirerende merken.

Met ons zeer uitgebreide portfolio blijven wij nieuwe varianten en bieren toevoegen, dus blijf ons volgen voor het laatste nieuws! Omdat wij ons committeren aan een duurzame toekomst zijn wij ontzettend trots op de uitbreiding van onze brouwerij met een ultramoderne inrichting die ons in staat stelt tientallen jaren vooruit te kijken met onze productieactiviteiten.

Deze investering voor de toekomst stelt ons in staat nog beter invulling te geven aan onze belofte voor het Brouwen aan een Betere Wereld. Wij zijn Surinaamse Brouwerij en zullen ons altijd blijven inzetten voor een duurzame toekomst samen met jou.

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us

Copyright 2022 Surinaamse Brouwerij NV | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics.

Welkom op onze website.

Er gebeurt veel bij Surinaamse Brouwerij. We willen graag in contact met je zijn, informatie met je uitwisselen en je mening horen. We zijn gecommitteerd om verantwoord te communiceren. Dus voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.