JOHNNIE WALKER

RED LABEL

Johnnie Walker Red Label zit boordevol kruidige en levendige, rokerige smaken. Het is een blend die lichte whisky’s van de oostkust van Schotland combineert met meer turfachtige whisky’s van de westkust, wat een buitengewoon diep smaakaroma creëert.

JOHNNIE WALKER

BLACK LABEL

Johnnie Walker Black Label is een waar icoon, een blended whisky uit Schotland en heeft minimaal 12 jaar gerijpt. De drank is heerlijk zacht en complex van smaak, met hints van mout en turf. Serveer puur, met een scheutje (spuit)water of in de mix met bijvoorbeeld ginger ale.

JOHNNIE WALKER

DOUBLE BLACK

Johnnie Walker Double Black heeft de kenmerkende smaak van een Johnnie Walker Black Label, maar dan iets krachtiger. Deze whisky is ontstaan door meer rokerige Islay whisky’s aan de blend toe te voegen en die in diep verkoolde eikenhouten vaten te laten rijpen. De Double Black is hierdoor rijk en intensief van smaak. Drink hem puur of in de mix met Ginger Ale in een longdrinkglas gevuld met ijsblokjes.

JOHNNIE WALKER

GOLD LABEL RESERVE

Johnnie Walker gold reserve is een weelderige, luxueuze en complexe blend met een subtiel evenwicht in smaken. De drank is geselecteerd uit topvaten van bijzondere jaargangen die perfect gerijpt werden. Deze gouden drank heeft een magische smaak, rijk en zacht en is verpakt in een mooie fles.

JOHNNIE WALKER

PLATINUM LABEL

Johnnie Walker Platinum Label is een rijke, 18 jaar oude Schotse whisky met een volle smaak, speciaal vervaardigd voor die bijzondere momenten. Platinum Label is afkomstig van een gelimiteerd aantal vaten, zorgvuldig geselecteerd en opgeslagen tijdens het rijpingsproces, vanwege hun uitzonderlijke karakter. Het is een intense, zachte en subtiel gerookte blend, gemaakt van single malts en grain whisky’s.

JOHNNIE WALKER

BLUE LABEL

Johnnie Walker Blue Label is een van de meest unieke blended whisky’s ter wereld! De whisky is namelijk een samenstelling van 16 zeldzame Schotse Whisky’s. Blue Label heeft een krachtig en rokerig karakter. De tonen van cederhout  en de romige aroma’s zijn te danken aan de malts uit Speyside. Deze speciale samenstelling maakt de Johnnie Walker Blue Label zo uniek.

JOHNNIE WALKER

SWING

Johnnie Walker Swing (zo genoemd naar de schommelende beweging van de fles wanneer erop wordt gedrukt) bestaat al sinds 1932. Swing is zacht met een lichte frisheid die een diepere fruitigheid bedekt met wat rook en eiken smaken.

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us

Copyright 2022 Surinaamse Brouwerij NV | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics.

Welkom op onze website.

Er gebeurt veel bij Surinaamse Brouwerij. We willen graag in contact met je zijn, informatie met je uitwisselen en je mening horen. We zijn gecommitteerd om verantwoord te communiceren. Dus voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.