JOHNNIE WALKER

RED LABEL

Johnnie Walker Red Label zit boordevol kruidige en levendige, rokerige smaken. Het is een blend die lichte whisky’s van de oostkust van Schotland combineert met meer turfachtige whisky’s van de westkust, wat een buitengewoon diep smaakaroma creëert.

JOHNNIE WALKER

BLACK LABEL

Johnnie Walker Black Label is een waar icoon, een blended whisky uit Schotland en heeft minimaal 12 jaar gerijpt. De drank is heerlijk zacht en complex van smaak, met hints van mout en turf. Serveer puur, met een scheutje (spuit)water of in de mix met bijvoorbeeld ginger ale.

JOHNNIE WALKER

DOUBLE BLACK

Johnnie Walker Double Black heeft de kenmerkende smaak van een Johnnie Walker Black Label, maar dan iets krachtiger. Deze whisky is ontstaan door meer rokerige Islay whisky’s aan de blend toe te voegen en die in diep verkoolde eikenhouten vaten te laten rijpen. De Double Black is hierdoor rijk en intensief van smaak. Drink hem puur of in de mix met Ginger Ale in een longdrinkglas gevuld met ijsblokjes.

JOHNNIE WALKER

GOLD LABEL RESERVE

Johnnie Walker gold reserve is een weelderige, luxueuze en complexe blend met een subtiel evenwicht in smaken. De drank is geselecteerd uit topvaten van bijzondere jaargangen die perfect gerijpt werden. Deze gouden drank heeft een magische smaak, rijk en zacht en is verpakt in een mooie fles.

JOHNNIE WALKER

PLATINUM LABEL

Johnnie Walker Platinum Label is een rijke, 18 jaar oude Schotse whisky met een volle smaak, speciaal vervaardigd voor die bijzondere momenten. Platinum Label is afkomstig van een gelimiteerd aantal vaten, zorgvuldig geselecteerd en opgeslagen tijdens het rijpingsproces, vanwege hun uitzonderlijke karakter. Het is een intense, zachte en subtiel gerookte blend, gemaakt van single malts en grain whisky’s.

JOHNNIE WALKER

BLUE LABEL

Johnnie Walker Blue Label