JOHNNIE WALKER

BLACK LABEL

Johnnie Walker Black Label is een waar icoon, een blended whisky uit Schotland en heeft minimaal 12 jaar gerijpt. De drank is heerlijk zacht en complex van smaak, met hints van mout en turf. Serveer puur, met een scheutje (spuit)water of in de mix met bijvoorbeeld ginger ale.

BUCHANAN

DELUXE

De 12 jaar oude whisky van Buchanan, al bijna 100 jaar een klassieker, is een van ‘s werelds meest iconische en bekroonde luxe Schotse whiskymerken. Het heeft een zachte en fruitige smaak, met sinaasappel- en chocoladetonen waardoor het geserveerd kan worden met ijs of met een frisdrank, gegarneerd met een reepje sinaasappelschil.

GRAND

OLD PARR

Old Parr is a blended Scotch whisky with a smooth and accessible flavor that is perfect for sharing. A unique bottle design typifies a different perspective on life.

KING GEORGE

King George IV Old Scotch Whisky bevatte gegarandeerd de beste Highland malts en andere Schotse whisky gerijpt in gekruid hout

WHITE HORSE

White Horse bevat ongeveer 40% malt whisky en heeft een aangename honingzoete smaak vergezeld van turfachtige ondertonen. Een goede blend die voor het eerst werd geproduceerd in 1861

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us

Copyright 2022 Surinaamse Brouwerij NV | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics.

Welkom op onze website.

Er gebeurt veel bij Surinaamse Brouwerij. We willen graag in contact met je zijn, informatie met je uitwisselen en je mening horen. We zijn gecommitteerd om verantwoord te communiceren. Dus voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.