CIROQ

VODKA

CÎROC vodka wordt, wordt, in tegenstelling tot andere vodka’s, niet gemaakt van granen maar van druiven. Ciroc vodka wordt wel vijf keer gedistilleerd en hierdoor wordt de unieke frisheid van de vodka bewaard en komt het fruitige karakter nog meer tot uiting. De frisse, elegante en zachte smaak van Cîroc maakt dat deze vodka perfect geschikt is voor het maken van stijlvolle martini’s en andere cocktails.

CIROQ

APPLE

CÎROC Apple heeft de frisse en sappige smaak van felgroene appels, met hints van vanille en citrus.

CIROQ

MANGO

CÎROC Mango heeft een tropische fruitsmaak. Heerlijk zacht, doorweekt met mango en andere natuurlijke smaken. De smaak van sappige Carabao-mango wordt gecombineerd met pittige citrus en andere tropische smaken om een ​​unieke melange van smaken en smaaklagen te creëren.

CIROQ

PEACH

CÎROC Peach is meesterlijk doorweekt met een kenmerkende mix van perzik en andere natuurlijke smaken, wat resulteert in een smaakervaring die sappig en sappig is met een vleugje perziksmaak en boomgaardfruit.

CIROQ

PINEAPPLE

CÎROC Pineapple is doorweekt met de delicate natuurlijke smaken van verse, geplette ananas, waardoor een heerlijke tropische smaak ontstaat

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us