SMIRNOFF

No.21 RED

Smirnoff no. 21 vodka is de nummer één op de wereldranglijst van premium dranken. De drank wordt drie maal gedistilleerd en maar liefst tien keer gefilterd op basis van houtskool. Door de 47 afzonderlijke kwaliteitscontroles levert dit unieke proces een uiterst pure vodka op die zich perfect laat mixen met bitter lemon. Smirnoff vodka is glutenvrij.

SMIRNOFF

Green Apple

Smirnoff Green Apple is doorweekt met de scherpe maar zoete smaak van groene appels. Voor eenvoudige cocktails past deze spirit het beste bij sodawater, limonade of ananassap. Voeg voor een complexere cocktail toe aan een martini voor een pittige twist. Smirnoff Green Apple is glutenvrij.

CIROQ

VODKA

CÎROC vodka wordt, wordt, in tegenstelling tot andere vodka’s, niet gemaakt van granen maar van druiven. Ciroc vodka wordt wel vijf keer gedistilleerd en hierdoor wordt de unieke frisheid van de vodka bewaard en komt het fruitige karakter nog meer tot uiting. De frisse, elegante en zachte smaak van Cîroc maakt dat deze vodka perfect geschikt is voor het maken van stijlvolle martini’s en andere cocktails.

URSUS

ROTER

Ursus Roter Vodka is gemaakt van sleedoornsap. De drank heeft een lager alcoholpercentage dan je van andere vodka’s gewend bent, namelijk ‘slechts’ 21%. De vodka wordt gemaakt met de zuiverste alcohol, ‘s werelds fijnste granen en met Nederlands water waaruit alle zouten verwijderd zijn. Het resultaat van deze combinatie is een pure premium vodka met een uitzonderlijk zachte smaak.

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us