Surinaamse Brouwerij gaat samenwerking aan met Organize Global voor het ophalen van statie geld flessen bij de consument thuis

October 17th, 2017

Om de uitdagingen van het retourflessen systeem aan te gaan zijn wij in oktober 2017 een samenwerking aangegaan met Organize Global voor het ophalen van onze PARBO statie geld flessen thuis bij de consument.

Het retourflessensysteem is veel minder milieubelastend dan eenmalige verpakkingen. Echter, dit systeem is nochtans een uitdaging in Suriname, omdat de consument de flessen niet optimaal retourneert via de beschikbare kanalen.
Consumenten kunnen het nummer bellen, wat geadverteerd wordt op de radio en tv, en een afspraak maken met Organize Global waarna de flessen thuis bij de consument worden opgehaald en het statiegeld wordt teruggegeven.

Leave a Reply

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us

Copyright 2022 Surinaamse Brouwerij NV | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics.

Welkom op onze website.

Er gebeurt veel bij Surinaamse Brouwerij. We willen graag in contact met je zijn, informatie met je uitwisselen en je mening horen. We zijn gecommitteerd om verantwoord te communiceren. Dus voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.