Surinaamse Brouwerij verlengt 3 jaar Partnership met Conservation International Suriname

November 17th, 2017

Surinaamse Brouwerij is al sinds 2015 een ‘Friend’ in het Friends of Green Suriname Partnership programma van Conservation International Suriname.

Wij hechten veel waarde aan het beschermen en behoud van het unieke natuurlijk erfgoed van ons land en in deze partnership kunnen wij onze bijdrage leveren aan natuurbehoud en bescherming.
Wij hebben een aantal projecten ondersteund, bijvoorbeeld ‘Bouwen met de natuur op Weg naar Zee’, een project waarbij de erosie aan de kust is aangepakt en een deel van de kustlijn is hersteld, en de renovatie van het onderzoeksstation van Voltzberg waarin zich experts bevinden die onderzoek doen naar het centrale deel van het Surinaamse Natuurgebied. Deze partnership hebben wij recent weer met drie jaar verlengd.

Leave a Reply

Surinaamse Brouwerij NV
Brouwerijweg #1
Paramaribo - Suriname

Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093
E-mail adres: corporate.communication@parbobier.com

Tijdelijk kantoor
Ringweg Zuid #241
Paramaribo - Suriname

Follow us

Copyright 2022 Surinaamse Brouwerij NV | All Rights Reserved.

Webdesign and development by Bit Dynamics.

Welkom op onze website.

Er gebeurt veel bij Surinaamse Brouwerij. We willen graag in contact met je zijn, informatie met je uitwisselen en je mening horen. We zijn gecommitteerd om verantwoord te communiceren. Dus voordat we je toegang geven tot onze website, vragen we je om je geboortedatum in te vullen.